Održan Božićni koncert “Pod svjetlom Betlehema” 2021.

IMG-20211219-WA0071

U nedjelju, 19. prosinca u crkvi Sv. Mihovila u Dugopolju, održan je koncert u organizaciji KUD-a “Pleter” pod nazivom “Pod svjetlom Betlehema” 2021. Pored sekcija KUD-a “Pleter” na koncertu su nastupili Vokalisti Salone, vokalna folklorna skupina KUD-a “Salona”, te klapa “Sveti Mihovil” Proložac. Koncert je održan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Božićni koncert glazbena je manifestacija koja se tradicionalno održava u Dugopolju, a koju je 2000. godine pokrenuo KUD „Pleter“.  Ova glazbena manifestacija svake godine okupi ponajbolje klape, pučke pivače i pjevačke skupine folklornih ansambala.

Navedeni koncert „Pod svjetlom Betlehema“ održao se u nedjelju, 19.12.2021. godine u crkvi Sv. Mihovila Arkanđela u Dugopolju. Na koncertu su nastupili, uz sekcije KUD-a “Pleter” (klapa “Murtela”, folklorni ansambl, dječji ansambl, glazbena sekcija i etno skupina “Šušanj”) i sljedeći gosti: klapa “Sveti Mihovil” Proložac, Vokalisti Salone i vokalna folklorna skupina KUD-a “Salona”.

 

 

 

 

 

Hvala i skautima Europe na prenesenom Božićnom svjetlu iz Betlehema! Nadamo se da će se svjetlo nastaviti širiti kao i veselje u ovom predblagdanskom ozračju!

Hvala svima koji su se u pjesmi, glazbi i dobrom raspoloženju odazvali ovom tradicionalnom blagdanskom koncertu kojeg smo pripremili s dragim prijateljima.

Posebnu zahvalu upućujemo Općini Dugopolje, TZ Općine Dugopolje i župi Sv. Mihovila na pruženoj potpori za realizaciju ovog koncerta.