ODRŽANA RADIONICA FOLKLORNOG PLESA: “Šokačko kolo 8”

IMG-20211111-WA0094

Dana 11.11.2021. godine, u sklopu projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) održana je još jedna u nizu radionica folklornog plesa za mlade i odrasle pod nazivom „Šokačko kolo 8″.

U četvrtak (11.11.2021.) u 21:00 h održala se radionica folklornog plesa za mlade i odrasle u PRESS centru. Na radionicu se odazvalo nekoliko polaznika folklorne plesne skupine KUD-a “Pleter”, a isti su imali priliku nastaviti učiti korake Šokačkog kola. Ovo je bila zadnja radio nica na temu Šokačko kolo, te nas u nastavku folklornih radionica očekuju plesovi s otoka Korčule.

Aktivni članovi KUD-a “Pleter” ne propuštaju priliku za dodatnim kulturnim uzdizanjem, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane pojedince da nam se pridruže na sljedećim radionicama.

Prijave na radionice su obavezne! Sve kontakt informacije pronađite na naslovnici web stranice, facebook profilu KUD-A “Pleter” ili instagram profilu.