Održana radionica folklornog plesa za mlade i odrasle: Ražanac 2

IMG_8543

Dana 07.03.2022. godine, u sklopu projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) održana je druga u nizu radionica folklornog plesa za mlade i odrasle pod nazivom „Ražanac 2″.

U ponedjeljak (07.03.2022) u 21:00 h održala se radionica folklornog plesa za mlade i odrasle u PRESS centru. Na radionicu se odazvalo nekoliko polaznika folklorne plesne skupine KUD-a “Pleter”, a isti su imali priliku nastaviti učiti korake plesa Ražanac. Polaznici će nastaviti učiti korake Ražanca, te će postepeno ponavljati naučeno s prethodnih radionica.

Aktivni članovi KUD-a “Pleter” ne propuštaju priliku za dodatnim kulturnim uzdizanjem, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane pojedince da nam se pridruže na sljedećim radionicama.

Prijave na radionice su obavezne! Sve kontakt informacije pronađite na naslovnici web stranice, facebook profilu KUD-A “Pleter” ili instagram profilu.