Početak održavanja folklornih radionica na temu “Plesovi otoka Korčule 1”

IMG_4095

Dana 22.11.2021. godine, u sklopu projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) održana je još jedna u nizu radionica folklornog plesa za mlade i odrasle pod nazivom „Plesovi otoka Korčule 1″.

U ponedjeljak (22.11.2021.) u 21:00 h održala se radionica folklornog plesa za mlade i odrasle u PRESS centru. Na radionicu se odazvalo nekoliko polaznika folklorne plesne skupine KUD-a “Pleter”, te su započeli učiti osnove plesova s otoka Korčule. U nastavku provođenja radionica, polaznici će imati priliku uvježbati sastavne korake za koreografiju plesova Korčule.

Aktivni članovi KUD-a “Pleter” ne propuštaju priliku za dodatnim kulturnim uzdizanjem, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane pojedince da nam se pridruže na sljedećim radionicama.

Prijave na radionice su obavezne! Sve kontakt informacije pronađite na naslovnici web stranice, facebook profilu KUD-A “Pleter” ili instagram profilu.