Pozivnica na radionice dječjeg folklora – “ČIPE, ČIPUNICE, NAVLE PAVLE – dječje igre 2”

Imagine Daisies – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija (70)

U ponedjeljak (24.01.2022.), s početkom u 19:00 u PRESS centru stadiona Športskog centra “Hrvatskih vitezova” u Dugopolju, održat će se druga u nizu radionica folklornog plesa za djecu u okviru projekta (ex)PRESS-PROGRESS pod nazivom “ČIPE, ČIPUNICE, NAVLE PAVLE – dječje igre 2”. Voditeljica radionice je Anita Ževrnja.

Početak nove godine obilježio je i kraj jednog, te početak novog projektnog ciklusa. Stoga, nastavljamo i s dječjim folklornim radionicama. Na ovoj radionici će se, s obzirom na planirani raspored, nastaviti učiti dječje igre, brojalice iz koreografije dugopoljskog plesa. S obzirom na propisane epidemiološke mjere Nacionalnog stožera CZ, neophodno je sudjelovati uz prethodnu najavu, te su svi sudionici pozvani ponijeti zaštitne medicinske maske. Kontakt za prethodnu najavu nalazi se na stranicama KUD-a “Pleter”, odnosno Lokalne akcijske grupe Zagora.

Radionica je namijenjena članovima folklorne plesne skupine ali i svim zainteresiranim pojedincima. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. Predviđeno trajanje radionice:45 min.

Projekt je u cijelosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda i Proračuna RH.