Pozivnica na radionicu “SELO MOJE JOŠ PROPALO NIJE, JOŠ U NJEMU IMA MLAĐARIJE!”

Imagine Daisies – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija – kopija (5) (2)

Radionica “SELO MOJE JOŠ PROPALO NIJE, JOŠ U NJEMU IMA MLAĐARIJE!” iz ciklusa radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 26. srpnja 2021. godine u 17:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle pod nazivom “SELO MOJE JOŠ PROPALO NIJE, JOŠ U NJEMU IMA MLAĐARIJE!” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u ponedjeljak (26.07.2021.) s početkom u 17:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena svim zaljubljenicima vokalne tradicije dalmatinske zagore. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:60 min.