Upis novih članova u dječji folklorni ansambl

Monochrome Salsa Dance Poster (1)

Dragi naši, s početkom nove školske godine kreću i upisi novih članova u dječji folklorni ansambl KUD-a “Pleter”. Veselimo se novim članovima željnim plesa, pjesme, druženja te skorašnjih nastupa i putovanja! Pridruži nam se i zapleši u dječjem folklornom ansamblu KUD-a “Pleter” Dugopolje!

Pozivamo sve roditelje da upišu svoju djecu u dječji folklorni ansambl, te da tako djeca naprave svoje prve plesne korake u KUD-u “Pleter”. S našim već uhodanim voditeljima i dugogodišnjim članovima KUD-a, djeca će imati priliku naučiti razne igre i dječje plesove iz svih plesnih zona Hrvatske.

Upisom u dječji folklorni ansambl dijete će steći mnoštvo novih prijatelja, a naši će voditelji vrijedno raditi kako bi se na zabavan i primjeren način, uz puno smijeha i raznih igara upoznala hrvatska kulturna baština, ali i sudjelovalo u odgoju djeteta, usađujući im pritom vrijednosti, kao što su prijateljstvo, jednakost, radne navike i odgovornost.

Plesne probe se održavaju dva puta tjedno (ponedjeljkom i četvrtkom) u 19:00 h, u PRESS centru (na stadionu “Hrvatski vitezovi”, Dugopolje), te traju 60 min. Članstvo je besplatno.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj mobitela: 098 257 025 (Marijana Botić Rogošić) / 095 531 6308 (Anita Ževrnja) ili na e-mail adresu: pleter.dugopolje@gmail.com.